با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
همین موضوع در لوگو بالا نیز کاملا مشهود است در عین سادگی تمام پارامتر های زیبایی نیز رعایت شده است و رنگ فوق العاده زیبا به کار رفته در این لوگو نیز خود نشانگر آرامش و اطمینان است که امری بسیار مهم درباره یک کلینیک درمانی و توان بخشی به حساب می آید ، همچنین طرح کلی این لوگو نیز نمایش گر تعالی و خود توانگری است که در امر توان بخشی و کار درمانی تمام هدف از کار رسیدن به اعتماد به نفس و امکان خود اتکایی است که این امر نیز در این لوگو به خوبی انعکاس یافته است.
در طراحی یک نشان تجاری هدف مند بودن و معنا دار بودن لوگو امری حیاتی ست که در صورت عدم رعایت آن در واقع تمام اهداف ایجاد هویت بصری با شکست رو به رو خواهد شد. طراحی لوگو و نشان تجاری امری کاملا تخصصی است ، پس از کنار آن به هیچ وجه ساده عبور نکنید.
خاص بودن لوگو یکی از مهمترین معیارها در طراحی لوگو برای کسب و کار است. در ادامه ابزاری را به شما معرفی میکنیم که میتواند به تجزیه و تحلیل لوگو شما بپردازد.
این ابزار با استفاده از هوش مصنوعی، جوانب مختلف لوگو را بررسی کرده و میزان خاص بودن آن را به شما اطلاع میدهد. وبسایت Logo Rank با استفاده از الگوریتمهایی خاص، لوگو شما را با سه معیار مورد ارزیابی قرار خواهد داد:
ایمیل مارکتینگ یکی از بهترین تکنیکها برای بازاریابی اینترنتی به شمار می رود اما فعالیتهای غیر حرفه ای و منفعت طلبانه عده ای اسپمر در این صنعت، باعث خراب شدن وجهه ی ایمیل مارکتینگ شده است.
یک سری نکات درباره ایمیل مارکتینگ آماده کرده ام که می تواند کمک شایانی در موفقیت استراتژی ایمیل مارکتینگ شما بکند:
۱. اسپم نفرستید: منظور از اسپم این نیست که ایمیل شما وارد پوشه اسپم کاربر شود که حتی یک ایمیل ساده هم می تواند اسپم شود. منظور من از اسپم، ارسال ایمیلهای تبلیغاتی ناخواسته است که باعث خراب شدن نام تجاری شما، آدرس ایمیل شما، کل محصولات شما و هویت تجاری خود شما خواهد شد. کسی ایمیل خود را نساخته است تا مرکز ورود پیام های تبلیغاتی باشد! با فرستادم ایمیلهای تبلیغاتی ناخواسته پیاپی (اسپم) باعث وارد آمدن ضربه بزرگ به بیزینس خود میشوید.
انواع مختلف آرم، لوگو و نشان واژه، عنصری گرافیکی و نگاشتاری است که همواره برای شناسایی و هویت بخشی به یک کمپانی و محصول تولید شده توسط آن شرکت مورد استفاده قرار می گیرند. این علایم در نشان دادن کیفیت کمپانی تاثیر به سزایی دارند. در برخی مواقع طراحی آرم شرکت ها، بسیار پیچیده است و در عوض برخی از آنها ساده و در عین حال خسته کننده و یا پرمفهوم و مبهم! اما به هر حال هر یک از آنها نیز معنی و مفهوم خاص خود را دارد. در این گزارش به بررسی آرم و نشان واره برخی از شرکت های معروف در دنیا پرداخته شده.
شرکت سونی در سال ۱۹۸۱، به مناسبت ۳۵ سالگی تصمیم گرفت که ایده خوبی را اجرا کند: این شرکت یک مسابقه ترتیب داد و از مردم خواست که یک لوگوی نو برای شرکت طراحی کنند.
بر اساس متن آگهیای که در آن زمان منتشر شد، کلا ۳۰ هزار طرح از سراسر دنیا دریافت کرد. از این شمار زیاد، سه طرح انتخاب شدند.
این طرحهای منتخب در شماری از نشریات آن زمان به صورت یک آگهی چاپ شدند.
داورها تصمیم گرفتند که رتبه یک و دو و سه را انتخاب نکنند و جایزه را به صورت مساوی بین سه طرح منتخب تقسیم کنند.
البته عملا لوگوی سونی تغییر نکرد و سونی تصمیم گرفت که به نشانه اشتیاقش برای تفکر خلاقانه و تولید باکیفیت به لوگوی قبلی وفادار بماند.